WaxGuard vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levenduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft ook de kleur dieper. Bovendien kunnen insecten en vuil zich minder goed hechten op de laklaag doordat de WaxGuard beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook makkelijker wassen.

Nadat uw auto een WaxGuard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs drie jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar krijgt u 18 maanden garantie.

WaxGuard bestaat uit een moleculaire verbinding van harde natuurlijke wassoorten en speciaal op polymeer gebaseerde beschermingsproducten.

Bekledingsbescherming
Een ander onderdeel uit het WaxGuard-programma is de bekledingsprotector: TEXGUARD. Deze variant beschermt uw bekleding tegen vervuiling. Door de bekleding te impregneren met TexGuard ontstaat er een afstotende beschermlaag waardoor vloeistoffen als water, vet of olie niet in de bekleding trekken. Gemorste vloeistoffen zijn door middel van een absorberend doekje makkelijk van de bekleding te verwijderen. De kans op vlekken wordt hierdoor tot een minimum gereduceerd.

Onderhoud lakverzegeling
Voor het onderhoud van uw kostbare lakverzegeling adviseren wij WaxGuard-conditioner. Dit is een speciaal ontwikkelde shampoo voor gebruik op auto’s die behandeld zijn met WaxGuard-lakverzegeling. De conditioner zorgt voor het onderhoud van de WaxGuard-beschermlaag zodat de autolak in uitstekende conditie blijft. De conditioner ondersteunt tevens het behoud van de extreem diepe glans en de diepe kleur van de lak.

Wij adviseren dan ook om niet met uw WaxGuardbehandelde auto door een wasstraat te gaan. U kunt bij ons terecht voor het handmatig laten wassen van uw auto.